fbpx
 

Samarbejde

Tilbyder du og din virksomhed finansielle ydelser?

Afhængigt af hvad din virksomhed arbejder med indenfor den finansielle branche, er vi altid nysgerrige og vil gerne høre mere om jeres forretningskoncept. Er din virksomhed bygget op på en special software eller flere algoitmer, kunne dette godt have interesse. Har du og din virksomhed udvikler eller et stærkt netværk inden for programmører world wide har dette ligeledes også interesse. Kan de kode i følgende sprog: Xcode – SWIFT Android studio – Java Node.JS og React.JS kunne det have interesse at hører fra jer. 

Influenser

Arbejder du med influenser til dagligt eller er du måske selv en influenser og har et godt netværk hører vi også meget gerne fra dig. 

Hvis du har et større netværk af celebrities har dette også interesse. 

Ambitioner om at hjælpe andre og dine følger til en anden indkomst som er mere passiv. Tænk over hvad dine følger giver dig, har du ikke lyst til at give dine følger en mulighed for at skabe flere indkomster og mere succes.

Gør dem en tjeneste ved at hjælpe dem igen på aktiemarkedet. 

no-suffer-society-4519061_640
photography-1850469_1280

Er du nuværende kunde?

Vil du gerne fortælle om din oplevelse hos Pillious i et video interview hører vi også meget gerne fra dig. Da vi ønsker at sprede ideen ud til andre i verden og det kan vi med din hjælp. Vi vil gerne belønne de kunder som deler deres mening og oplevelse hos Pillious. honoraret afhænger meget af størrelse på selve opgaven. Vi ønsker kundeudtagelse som vi kan dele ud til andre nye investorer som synes at det med aktier kunne være interessant for dem.

Vil du være på vores ambassadør team?

Har du et stort netværk som er interesseret i investeringer?
Eller en større mængde følger på de sociale medier, som instagram, twitter, facebook, Linkedin eller et andet medie, hvor et større publikum følger dig eller din virksomhed på daglig basis hører vi gerne fra dig eller din manger. Da ideen med Pillious er at gøre dette tilgængelig for alle i verden. 

 

Som ambassadør er ideen at oplyse andre om Pillious appen og dens services, dette kan ske via. statusopdatering, stories, videoer, promovering på de sociale medier.  

 

Vi udarbejder specielle aftaler til dig med fordele, hvor du kan invitere dine medarbejder, bestyrelse  ind til møder med os, hvor vi vil fortælle jer, om vores egne investeringer samt hvordan vi gør, når vi trader på finansmarkederne. 

Hvis dine følger er interesseret i investeringer eller i den finansielle verden, er dette et godt udgangspunkt.

Lad os høre fra dig, hvis du vil gøre en forskel. 

 

Platforme

Kan du hjælpe vores medlemmer med nogle gode handelsbetingelser,  vi søger en platform som er brugervenlig og som kan tilbyde vores medlemmer en rabat i form af nedsættelse af kurtagen? 

Gennem platformen skal man kunne handle aktier som den primære del dog er valuta, CFD handel, indeksfutures, Herunder futures, ETF’er, obligationer, investeringsforeninger, valutaoptioner og børsnoterede optioner.

Har du en platform, som skal kobles op til vores app eller vores hjemmeside? 

Lad os høre fra dig, eller læs mere nedenfor

Oplæg kan vi også holde

Skal du holde et oplæg for en større forsamling om et investerings relevant emne og ønsker du, at vi kommer ud og fortæller om hvordan vi gør i vores daglig dag, alt fra beslutninger til at finde den aktie, som vi vurderer stiger mest. Vi vil fortælle jer om de analyse redskaber vi anvender samt vise jer simple tilgange til investeringer som man kan starte med. Vi vil blandt andet fortælle jer om økonomi og markedet samt hvordan man kan forvandle en aktiv indkomst til en passiv indkomst over tid, ved at købe aktier.

Emner som vi vil berøre: Den strukturelle økonomi, Konjunkturcyklerne, Finansmarkederne og at tjene penge på markederne over tid

Sidder du i et lukket netværk, som kunne tænke sig at høre mere om Pillious, så lad os høre fra dig og aftale nærmere. Du er velkommen til at kontakte os på LinkedIn eller her på siden, under om Pillious.

Ønsker du blot at høre et oplæg fra os om investeringer samt hvad vi har i vores pipeline, men har hverken et større netværk eller skal holde et oplæg inden for den nærmest fremtid. Så har vi også en mulighed for hvordan du kan komme med til vores oplæg på adressen Amaliegade 6, 2. tv, 1256 København K.

Vi arrangerer også eksklusive private en til en møder med vores kunder, hvor vores analytikere vil være med, kontakt os for mere information. Dette er dog ikke uden beregning.

Du har også mulighed for at investere i vores lukket selskab Pillious Invest A/S, hvor vi selv er investeret og handler ud fra Day Trading princippet, som indbefatter marginal handel, som vi har en lang venteliste til – det kræver dog en investering på minimum 750.000 eller 100.000 euro. Du kan læse mere om dette under Investor siden.

Samarbejdspartnere

Vores typiske samarbejdspartnere udgør banker, børsmæglere, revisionshuse, FinTech virksomheder influenser, YouTuber, daytrader forfattere. 

Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser, og enkelt personer fra den gennemsnitlige familiefar til den populære internet berømthed med flere 100 tusinde følgere.