fbpx
 

Porteføljevægtning

Porteføljevægtning

Hvis du både følger vores DayTrading og LongTerm portefølje, skal du være opmærksom på, at vores vægtning er baseret på to konti. Så begge kan fylde hundrede procent i vores DayTrading-portefølje såfremt at alle midlerne er investeret i aktier, og hundrede procent i vores LongTerm-portefølje. Det er dog sjælendt at vi er eksponeret i markedet med hundrede procent af midlerne, da vi gerne vil have muligheden for at købe op, hvis en ny mulighed kommer i markedet som vi ikke havde forventet, det samme kan også ske ved pludselige fald, at vi gerne vil allokerer mere end den oprindelig vægtning som vi startet med for at sætte vores gennemsnitpris ned. Det er derfor vigtigt at følge vores retningslinjer i appen, hvis man ønsker at have det samme afkast som os, når dette opgøres har vægtningen været alt afgørende i forhold til afkastet. Da ti procent allokering i stedet for tyve procent kan skyldes at ens portefølje kun stiger med det halve i procent.

 

Antag, at vi handler for en million, så deler vi midlerne ud i både DayTrading og LongTerm. Så en million svarer til to hundred procent, og når vi køber en aktie til DayTrading depotet på ti procent, svarer den derfor til 50.000, hvis vi tager udgangspunkt i ovenstående eksempel.

Hvis du har begge produkter til et land, bliver hele beløbet opdelt i to hundrede procent, da det skal opdeles i to produkter. Tilføjer du også andre lande, for eksempel har du DayTrading for både danske og amerikanske aktier + LongTerm for både danske og amerikanske aktier. Ser fordeling således ud, at midlerne udgør fire hundrede procent, og den risiko, vi har her, er derfor meget lavere, da spredningen er større.

Vi anbefaler dog, at du åbner en dollarkonto for at slippe for at skulle betale for vekselgebyrerne der måtte være involveret i enhver handel. 

 

Vores fulde portefølje er spredt ud på alle vores produkter, så du skal tilkøbe alle vores produkter for at få adgang til vores nøjagtige portefølje med den samme risikospredning som vi har.

Det er nemt at komme igang
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.