fbpx
 

Oversigt over platforme

Platforme

Vi og vores medlemmer handler og investere konstant, nogle flere gange om dagen og andre et par gange om måneden. Derfor er vi konstant på udkig efter nye og bedre muligheder, så sidder du med en handelsplatform og kan tilbyde os og vores medlemmer en god løsning?

Så hører vi meget gerne fra dig.


Pillious har en vision om at komme ud i hele verden, derfor ser vi en stor fordel i et samarbejde – Hvis i har samme vision, eller allerede er repræsenteret mange steder i verden.


Vi er altid åbne for muligheder, og samarbejdsløsninger der kan hjælpe hinanden med at hjælpe andre. 


Et stærkt samarbejde ville også inkludere en integration op til vores app, som også gerne skal være muligt for at have interesse fra vores side.

eToro

 • Særdeles overskuelig handelsplatform
 • Ingen kurtage eller overnight gebyrer på de fleste aktier
 • Mulighed for at kopiere andre investorer
 • Mulighed for at handle kryptovaluta
 • Mulighed for at geare eller shorte sine positioner
 • Enkel risikostyring med Stop Loss og hjemtag Gevinst ordre
 • Lavt minimumsindskud (200 dollars)

SAXOINVESTOR

 • Overskuelig handelsplatform
 • Al navigation og det meste indhold er skrevet på dansk
 • Ingen minimumskurtage
 • Ingen depotgebyrer
 • Online adgang til aktier fra 36 lande
 • Enkel risikostyring med Stop Loss og hjemtag Gevinst ordre
 • Saxo Bank er en dansk bank reguleret i Danmark
 • Dit kontante indestående er omfattet af den danske indskydergarantifond
 • Danske aktier opbevares på din egen konto i Værdipapircentralen
 • Dansk kundesupport
 • Smidig skift mellem SaxoInvestor, SaxoTraderGo og SaxoTraderPRO
 • Optimeret til de fleste browsere og enheder inkl. mobil

Nordnet

 • Overskuelig handelsplatform og meget brugervenlig
 • Al navigation og det meste indhold er skrevet på dansk. 
 • Lav kurtage
 • Ingen depotgebyrer
 • Enkel risikostyring med Stop Loss og hjemtag Gevinst ordre
 • Saxo Bank er en dansk bank reguleret i Danmark
 • Dit kontante indestående er omfattet af den danske indskydergarantifond
 • Danske aktier opbevares på din egen konto i Værdipapircentralen
 • Dansk kundesupport
 • Optimeret til de fleste browsere og enheder inkl. mobil
 • God privat banking 
 • Særlig platform for aktivt handlende
 • Porteføljelån

Danske platforme:

Nedenfor har vi listet en oversigt, så du nemt og hurtigt kan sammenligne kurtagen og omkostningerne på de forskellige handelsplatforme i Danmark. Bemærk at beregningerne tager udgangspunkt i en almindelig dansk investor, der investerer på standardvilkår. 

Derudover skal du være opmærksom på at mange banker tilbyder kurtagefri handel med egne investeringsforeningsbeviser. Priser og data er indhentet d. 28. Februar 2020.

Der er et hav af muligheder når det kommer til investering. Det kan være svært at vælge. Men vi har via guiden nedenfor forsøgt at hjælpe dig på vej. Både i forhold til, hvad vi mener der passer, når du skal følge en eller flere af vores porteføljer – men også i forhold til din egen erfaring, og din lyst til at supplere vores anbefalinger med dine egne beslutninger.

behov.

Internationale platforme:

Handler du amerikanske eller engelske aktier så er eToro den billigste platform. I figuren herunder kan du se en sammenligning. Både eToro, TD Ameritrade og Firstrade er særdeles attraktive til amerikanske aktier

De gode ting ved platformen:
Der er fem overordnet områder, hvor vi mener, at TD Ameritrade virkelig skinner igennem, dog gør vi dig opmærksom på at valget af internationale platforme  virkelig afhænger af dine personlige behov som vi ikke kender. Måske dette kan hjælpe dig med at finde dig den rigtige broker. Hvis du ønsker at gå internationalt med dine handler.

TD Ameritrade tilbyder en bred liste over finansielle instrumenter man kan handle, dette indbefatter følgende: Aktier, optioner og gensidige fondsscreenere, som du kan bruge gratis. Derudover har kunder adgang til forskning og ratings fra tredjeparter, herunder Morningstar og CFRA, og aktieanalyser fra et væld af investeringsselskaber.
TD Ameritrade-app: Investorer vurderer mæglerens mobilapp højt. Mobilappen er tilgængelig på iOS-, Android- og Windows-enheder og er virkelig fuldt udstyret. Kunder kan få streamingdata, investere i fonde eller handle aktier og komplekse optionskontrakter med en mobilenhed (smartphone) eller tablet.
Fondsvalg: TD Ameritrade tilbyder et af de største valg af gensidige fonde og kommissionsfrie ETF’er fra enhver rabatmægler på markedet i dag. Mange mæglere henvender sig primært til aktive investorer og trader, men TD Ameritrade gør et godt stykke arbejde med at afbalancere behovene hos både stockpickere og hands-off fondsinvestorer. ( både private og virksomheder kan drage fordele er dette).
Kundesupport:

Med filialkontorer i de fleste storbyerkan du altid kontakte TD Ameritrade, ønsker du som kunde/bruger af platformen kundesupport, så kan du altid kontakte dem.
Ingen minimum: Uanset om du lige er startet har TD Ameritrade ikke et minimumskrav til indbetaling for at åbne en konto og begynde at placere handler, hvilket er en reel fordel for nybegynderinvestorer.

TD Ameritrade skiller sig ud som en af ​​verdens mest populære mæglervirksomheder med fremragende værktøjer og produkter, dybtgående og omfattende undersøgelse og uden kontominimum.

Merrill Edge skiller sig ud fra de andre på markedet med disse tre hovedfunktioner:

$ 0 handler:

Merrill Edge tilbyder ligesom alle de bedste aktiemæglere nu kommissionsfri handel. ( ingen kurtage).

Gebyrfrit:

At være i stand til at få adgang til din kontosaldo i enhver Bank of America pengeautomat uden at betale et debet- eller pengeautomatgebyr er en stor fordel for dem, der bor i nærheden af ​​en Bank of America-afdeling. Ligeledes gør gratis regningsløn det nemt at betale regninger direkte fra din kontosaldo.

Personlig kundesupport:

Mange Bank of America-finansieringscentre (dvs. filialer) har Merrill Edge-rådgivere til rådighed i løbet af normal banktid for at hjælpe dig med din konto hvis du har spørgsmål. Hvis det er værdifuldt for dig at kunne tale med nogen personligt, kan dette være et stort salgsargument alene. Det kan du hos denne broker.

Gebyrer:

Et par bemærkelsesværdige gebyrer, der er værd at diskutere mere detaljeret.

$ 39,95 gebyr for tidlig indfrielse for fonde uden transaktionsgebyr: Merrill Edge tilbyder tusindvis af gensidige fonde uden transaktionsgebyr (NTF), men vær opmærksom på, at indløsning af din investering inden for 90 dage vil resultere i et kortvarigt indløsningsgebyr på $ 39,95. Dette er et almindeligt gebyr i branchen, da mæglere fraråder aktiv handel med gensidige fonde uden transaktionsgebyr, der er designet til langsigtede buy-and-hold-investorer.
ATM-gebyrer på $ 0: Visa-betalingskort er gratis med en Merrill Edge-konto, og du kan foretage transaktioner på enhver Bank of America-pengeautomat gratis. I betragtning af at andre mæglere opkræver et gebyr bare for at have et betalingskort samt et pengeautomatgebyr hver gang du bruger det, er dette en værdifuld fordel ved at bruge Merrill Edge.
Gratis checks og regningsløn: At være en del af Bank of America har sine fordele, da Merrill Edge-kunder får gratis checkhæfte og onlineregningsløn, hvilket kan gøre det til et ideelt valg for pensionister, der tager fordelinger fra deres pensionskonti til dækning af leveomkostninger i pension. Disse funktioner og mere gør Merrill Edge værd at overveje som aktiemægler for IRA’er.

E * TRADE platformen formår at imødekomme aktive handlende /trader eller daytrader med flere handelsplatforme, samtidig med at det appellerer til langsigtede investorer med tusindvis af gensidige fonde og ETF’er, der kan handles gratis.

Platform:

Selvom man er langsigtede investorer, og man ikke nødvendigvis bryder sig om detaljeret diagrammer, er det svært at benægte, at E * TRADE har opbygget en så stor tilhænger, der elsker sin browser og desktopbaserede platforme. Den gratis Power E * TRADE-platform har en særlig stor fanbase blandt optionshandlere.

Afdelingskontorer: Mennesker, der bor i nærheden af en E * TRADE-filial, får en ekstra vej til kundesupport gennem en af dens murstensgrene. Da dets filialnetværk ikke er så robust som TD Ameritrade, Fidelity eller Schwab, vil du måske se, om der er en E * TRADE i nærheden, inden du åbner en konto. (Helt ærligt, support døgnet rundt på telefon og online chat er alligevel god nok for de fleste investorer.)

Intet minimumsindskud: E * TRADE har intet minimumskrav til indskud dvs. at du kan starte for 5000 kr. uden problemer på standardmæglerkonti eller IRA’er. Naturligvis kan gensidige fonde, der tilbydes via E * TRADE, have deres egne minimumsinvesteringskrav, der er højere eller lavere end minimumet for at åbne en konto.

Lav provision: TradeStation tilbyder kommissionsfri handel med aktier og ETF’er samt konkurrencedygtige provisioner på optioner, investeringsforeninger og andre investeringsmidler.

Kraftig platform: TradeStation 10 er en stærk desktop handelsplatform med al den funktionalitet, som en aktiv erhvervsdrivende ser efter. Handlende synes at elske dens komplekse kortlægningsfunktioner og kapacitet til automatiserede handelsstrategier. Derudover har TradeStation en meget funktionel webhandelsplatform og en funktionsfyldt mobilhandelsapp.

Lavt minimum: Investorer kan åbne en mæglerkonto hos TradeStation uden minimum indledende indbetaling, hvis de kun planlægger at bruge de webbaserede og mobile handelsportaler. For kunder, der ønsker adgang til Tradestations højt ansete desktop-handelsplatform, kræves der mindst $ 2.000.

Kommissionen priser
TradeStation har to forskellige prissætningsstrukturer, og nøgleforskellen er, hvor funktionsrige tjenesterne er. Begge planer har kommissionsfri aktiehandel.

TS GO-planen tilbyder lavere provisioner på optioner og futureshandel, og den har heller ikke noget minimumskrav til indskud. Ulempen er, at TS GO kun tillader brugere at handle via virksomhedens webbaserede og mobile handelsportaler.

TS SELECT-planen er designet til mere aktive handlende. Det har lidt højere (men stadig konkurrencedygtige) provisioner for optioner og futures, men det giver adgang til TradeStation 10 desktop-platformen og alle dens tilknyttede funktioner. Investorer har brug for et minimumsindskud på $ 2.000 for at tilmelde sig TS SELECT.

Nul-provision aktiehandel: ( kurtage fri):

Robinhood er bedst kendt for at være banebrydende for ideen om nul-provision aktiehandel. Mens de fleste andre online-mæglere har fulgt trop, har Robinhood stadig en anderledes gebyrstruktur, som man bør bemærke som investor på de finansielle markeder.

For eksempel pålægger Robinhood ud over ikke at opkræve faste provisioner på optionshandler, heller ikke et gebyr pr. Kontrakt. Det er noget, som de fleste andre mæglere, der tilbyder optionshandel, stadig gør og nok vil fortsætte med at gøre.

Køb en brøkdel af en aktie: Robinhood er en af ​​de få mæglervirksomheder i verden, der giver investorer mulighed for at købe brøkdel af en aktie dvs. du kan handle tesla eller amazon aktier for 50 dollars. Traditionelt, hvis en aktie handlede for $ 1000 pr. aktie, skulle du have mindst $ 1000 for at investere i den. Robinhood lader investorer sætte deres penge i arbejde i tusinder af aktier, selvom de kun har $ 1 at investere. Dette kan være et utroligt værdifuldt værktøj for mange nye investorer – det lader dig ikke kun sætte 100% af dine penge på arbejde, men hjælper også med at skabe en diversificeret portefølje uden masser af investeringskapital.

Handel med kryptovaluta: Hvis du er interesseret i kryptovalutaer, kan Robinhood være et godt valg for dig, da kryptovalutahandel er integreret i virksomhedens handelsplatform. Kunder kan købe og sælge Bitcoin, Litecoin og andre kryptokurver (der er i alt 17) hver time på dagen.

Kontanthåndtering: Robinhood tilbyder også en tiltalende kontanthåndteringskonto, der giver klienter mulighed for at tjene afkast, der svinger med gældende renter (i øjeblikket 0,30% APY) på deres ikke-investerede kontanter. Hvad mere er, kontanthåndteringskontoen har ingen gebyrer forbundet med den, inklusive $ 0 ATM-gebyrer på mere end 75.000 pengeautomater i sit netværk.

Robinhood Gold: Mens Robinhood er kendt for at være mæglervirksomheden “no fee”, er det vigtigt at nævne, at virksomheden har et premiumprodukt kendt som Robinhood Gold. Denne version af platformen koster $ 5 pr. Måned, men det kan være det værd for aktive investorer. Guldmedlemmer får adgang til marginhandel (inklusive $ 1.000 med rentefri margen), øjeblikkelig adgang til større indskud (standardkonti kan have op til $ 1.000 med det samme) og adgang til Morningstar-aktieundersøgelsesrapporter.

Fidelity skiller sig ud fra de andre med disse tre hovedfunktioner:

International handel: Fidelity er en af ​​en håndfuld mæglervirksomhed, der tilbyder adgang til internationale markeder. Det giver kunder mulighed for at handle på 25 forskellige markeder, selvom højere provisioner kan gælde afhængigt af børsen.
Afdelingskontorer: At kunne komme ind på et af Fidelitys kontorer for at tale med en repræsentant kan tilbyde meget ro i sindet, især når du har problemer, der ikke let kan løses via telefon.
$ 0 handler: Som alle de bedste aktiemæglere opkræver Fidelity ingen provision for aktie- og ETF-handler.

Fidelity-gebyrer, du bør vide om
Provisioner er ikke de eneste omkostninger ved at have en mæglerkonto. Vi læste gennem Fidelity’s gebyrliste og fandt et par gebyrer, der er værd at nogle yderligere diskussioner.

Gebyr på $ 49,95 for gebyrer uden transaktionsgebyr: Investorer, der investerer i gensidige fonde uden transaktionsgebyr, bør være forsigtige med at aktivt handle med dem. For enhver NTF-gensidig fond, der ikke er Fidelity, opkræver virksomheden et gebyr på $ 49,95, hvis du indløser aktier, der holdes i mindre end 60 dage. Mange mæglere har sådanne gebyrer for at afholde investorer fra aktivt at handle i og ud af gensidige fonde.
Hæveautomatgebyrer: At få et Fidelity-betalingskort, der er knyttet til din konto, er gratis, ligesom alle hæveautomatudtag hver måned – inklusive udbetalinger fra internationale pengeautomater. De eneste omkostninger forbundet med betalingskortet er en international valutavekslingsomkostning.
Fidelity IRA-gebyrer: Der er ingen gebyrer for en traditionel, Roth, SEP eller Rollover IRA. Det opkræver dog et gebyr på $ 25 for SIMPLE IRA’er. (SIMPLE IRA’er er en relativt usædvanlig type IRA, fordi de er arbejdsgiver-sponsoreret, så det er usandsynligt, at din IRA er en SIMPLE IRA.) Dette sammen med andre funktioner gør Fidelity til en af ​​de bedste aktiemæglere til IRA’er.

Provisionsfri handler:

Ally Invest er i tråd med meget af branchen i at tilbyde $ 0 handler. Aktier med en pris på mindre end $ 2 pr. Aktie opkræves dog en provision på så meget som $ 4,95 plus $ 0,01 pr. Aktie.

Fremragende kampagner: Ally tilbyder kontante bonusser på $ 50 – $ 3.500 med et minimum kvalificerende depositum på $ 10.000.

Fondstransaktionsgebyrer: Selvom det ikke har nogen virkelig gratis midler at vælge imellem, rangerer Ally Invest stadig godt for fondinvestorer på grund af sin lave $ 9,95 kommission til at købe en gensidig fond gennem sin service.

Rimelige margenrater: Ally Invest er midt i pakken for marginrenter og tilbyder renter, der er lavere end de større spillere (E * TRADE og TD Ameritrade), men det opkræver mere end lavprisselskabet Interactive Brokers. Det er mest konkurrencedygtigt for investorer, der bruger store mængder margen, da det er betydeligt billigere end jævnaldrende for dem, der har en marginbalance på $ 500.000 eller mere.

Ingen minimum: Ally Invest er en ægte ikke-minimum rabatmægler, da du kan åbne en konto med så lidt som $ 1 for at starte. Vi synes, det gør det til en god online aktiemægler for begyndere, der planlægger at føje til deres kontosaldo over tid.

Hvad kunne forbedres
Provisioner på aktier med lave priser: Mens Ally har tilsluttet sig det meste af branchen og nedbringer kommissioner for online-aktiehandel til $ 0, opkræver det stadig en kommission på aktier med lavere priser. For kunder, der køber store blokke af under- $ 2-aktier, kan dette blive meget dyrt.

NTF-gensidige fonde: For at være retfærdig har Ally Invest en af ​​de laveste gensidige fondsprovisioner i branchen. Imidlertid tilbyder de fleste af sine rivaler tusindvis af NTF-midler (no-transaction-fee), der helt undgår provision. Allieret tilbyder især ikke NTF-gensidige fonde.

Debitkort: Ally Invest opkræver et årligt gebyr på $ 35, hvis kunderne ønsker betalingskortadgang til deres penge plus et gebyr på $ 1 pr. Transaktion. Flere konkurrenter tilbyder den samme service gratis.

Handelsværktøjer: Ally Invest tilbyder ikke en sofistikeret platform til aktive investorer som mange af sine konkurrenter. Dette betyder, at mens Ally er velegnet til de fleste langsigtede investorer, kan de, der kan lide at undersøge meget og foretage hyppige handler, være bedre stillet med en mere teknologisk tung konkurrent.

Charles Schwabs en af ​​de bedste aktiemæglere i spillet.

Ingen provisioner: Charles Schwab, der tilbyder $ 0 aktie- og ETF-handler, er en af ​​de billigste online rabatmæglere til basale aktie- og ETF-handler. Når det er sagt, tilbyder de fleste af de største rabatmæglere nu kommissionsfri handel.
Ingen kontominimum: Schwab eliminerede for nylig kontominimum på sine detailmæglerkonti, hvilket gør det til en af ​​de bedste aktiemæglere for begyndere.
International adgang: Hvis du gerne vil handle med aktier på udenlandske markeder, kan Schwab hjælpe. Det tilbyder handel på mere end 30 globale markeder. Tilmeld dig en Schwab Global-konto for at være i stand til at handle aktier online på 12 af de mest handlede udenlandske markeder, hver med realtidskurser i åbningstiden.
Kundeservice: En fordel ved at arbejde med Charles Schwab er, at det har et filialnetværk på mere end 340 placeringer over hele landet. Det er en af ​​en håndfuld rabatmæglere, der tilbyder personlig hjælp, når du har brug for det, hvilket er en overbevisende fordel.
Frem for alt andet mener vi, at lave omkostninger og et stort udvalg af midler er Schwabs største fordele i rabatmæglerverdenen. Investorer, der simpelthen vil styre en billig portefølje af ETF’er og gensidige fonde, finder ud af, at Schwab tilbyder et stort udvalg af fonde og ETF’er, som du kan købe og handle uden at betale et kommission, belastning eller transaktionsgebyr.

Kommissionen priser
Charles Schwab var den første store mægler, der eliminerede kommissioner på online aktie- og ETF-handler, og det udløste den kommissionsfrie revolution i slutningen af ​​2019. Næsten alle Charles Schwabs konkurrenter fulgte trop og skar provisionen til nul.

Charles Schwabs handelsplatform
Denne rabatmægler har flere platforme rettet mod forskellige typer investorer. Ud over en grundlæggende browserbaseret løsning tilbyder Charles Schwab et strømlinet webhandelsværktøj (Trade Source) plus en desktop platform (StreetSmart Edge) til avancerede forhandlere og sofistikerede investorer.

Trade Source: Tænk på Schwabs Trade Source som et påklædt browserbaseret handelsværktøj. Nøglefunktionerne inkluderer streamingtilbud, rene diagrammer, hurtig adgang til nyheder på alle dine porteføljebeholdninger samt muligheden for hurtigt at skifte mellem tickersymboler takket være brugen af ​​faner. Derudover kan du også linke andre finansielle konti (endda ikke-Schwab-konti) til Trade Source, så du kan se dit samlede økonomiske billede fra en skærm, hvilket gør det lettere at se, hvordan alle dine konti (ikke kun dine Schwab-konti ) udfører fra dag til dag eller måned til måned.
StreetSmart Edge: Dette er Schwabs platform for aktive handlende. Som en desktopbaseret platform tilbyder den mere funktionalitet, end man ville forvente af en ægte handelsplatform: avanceret aktiekort, hurtig adgang til grundlæggende forskning, en alt-i-en-handelsbillet (til at placere betingede ordrer) og en tilpasselig layout, så du kan ændre din skærm, så den kun viser, hvad der er vigtigst for dig. Især kan platformen også affyres fra skyen, så du kan åbne den via en browser, hvis du foretrækker ikke at installere et andet program på din stationære eller bærbare computer.
Mobilapps: Schwab tilbyder mobilapps til iOS-, Android- og Windows-enheder, der giver brugerne streaming af data og muligheden for at foretage komplekse handler (f.eks. Multi-leg optioner). Webstedet skalerer også til mindre skærme, så mobilbrugere ikke behøver at installere appen for at kontrollere deres saldo eller foretage en handel.
Som langsigtede buy-and-hold-investorer handler vi ikke aktivt med vores konti og har derfor ikke brug for mange af klokkerne. Hvis en robust platform er særlig vigtig for dig, vil vi anbefale at bruge en demo-konto til at prøve en mæglers platform ud for dig selv. I sidste ende kommer en personlig præference mere end noget andet, uanset om en platform er “god” eller “dårlig”.

Nulprovisionshandel: Vanguard var en af ​​de sidste holdouts i nulprovisionsrevolutionen, men virksomheden har skrottet sine kommissioner for handel med onlinetransaktioner.

Gensidige fondsomkostninger: Dette er måske den største grund til at bruge Vanguard som din mægler. Vanguards proprietære gensidige fonde og ETF’er er nogle af de billigste produkter af deres art. Ud over at være i stand til at købe og sælge Vanguards fremragende familie af gensidige fonde uden transaktionsgebyr, tilbyder Vanguard tusindvis af andre gensidige fonde uden gebyr (NTF). Plus, dens gensidige fondsprovision på $ 20 for alle andre fonde er i den nedre ende af spektret i forhold til jævnaldrende. Det er reduceret til $ 8 eller mindre for investorer med mindst $ 500.000 investeret i Vanguards gensidige fonde og ETF’er.

Ingen kontominimum: Vanguard har ikke et minimumskrav til depositum for at åbne en mæglerkonto. Når det er sagt, giver platformen dig ikke mulighed for at handle brøkdel af aktier, så du skal have mindst nok til at dække en aktie af den aktie eller ETF, du ønsker. Og hvis du planlægger at købe investeringsforeninger, skal du huske på, at de fleste har deres egne minimumskrav til initialinvestering.

International markedsadgang: Dette er både en god og dårlig funktion. I modsætning til mange online-mæglere tillader Vanguard investorer at købe aktier direkte på udenlandske børser. Dog kommer dette med en stejl $ 50 provision.

Forskningsadgang: Vanguard leverer tredjeparts aktieundersøgelsesrapporter fra Standard & Poor’s, Thomson Reuters og First Call. Dette kan hjælpe begyndere med at finde gode investeringskandidater og kan også være et godt værktøj til at hjælpe med at lære det grundlæggende i aktieanalyse.

Masser af kontotype: Vanguard tilbyder individuelle og fælles mæglerkonti, traditionelle og Roth IRA’er, SEP-IRA’er, SIMPLE IRA’er, solo 401 (k) s og 529 universitetsbesparelsesplaner.

Hvad kunne forbedres
Optionsprovisioner: De fleste online-mæglere opkræver stadig et gebyr pr. Kontrakt for optionshandel. Selvom det tidligere kostede meget mere end Vanguards $ 1 pr. Kontraktafgift, opkræver de fleste af dets jævnaldrende i disse dage meget lavere gebyrer.

Brøkaktier: Nogle online-mæglere tillader investorer at købe brøkdel af aktier. Med andre ord, hvis du har $ 500, og din yndlingsaktie er $ 1.000 pr. Aktie, kan du købe 0,5 aktier. Vanguard tillader ikke dette.

Handelsplatform: Vanguards handelsplatform er ikke pakket med funktioner. Det er hovedsageligt designet til langsigtede investorer, der lejlighedsvis skal placere en ordre for at købe eller sælge en aktie. Der er ingen platform designet til hyppige forhandlere, og investorer, der leder efter en kompleks platform, vil sandsynligvis blive bedre tjent andre steder.

Det er nemt at komme igang
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.