fbpx
 

Large cap aktier

Large cap aktier

Large-cap selskaber er store virksomheder, som har en samlet værdi på mellem 10 milliarder dollar og 200 milliarder dollar. Selskaber i denne kategori er ofte gamle selskaber som har eksisteret i +20 år. Der er langt større volumen i disse aktier, og de vil derfor være mere stabile. Eftersom at der skal utrolig meget til at rykke på kursen.Det betyder også at man som ofte vil få et lavere afkast, men mere sikkert afkast. Ved at investere i selskaber som tilhøre large-cap kategorien. 


Vækst i Indtjeningen

En akties kurs har en tendens til at følge virksomhedens indtjening over tid. Hvis indtjeningen vokser stabilt, vil aktiens pris også have tendens til at stige stabilt. Selvom tidligere indtjeningsvækst ikke garanterer mere vækst i fremtiden, vil en stærk virksomhed med en oversigt over indtjeningsvækst generelt være et godt bud for investorer.Category

Markeds kapital

Micro-cap selskaber

Mindre end $300 millioner

Small-cap selskaber

$300 millioner til $2 milliarder

Mid-cap selskaber

$2 milliarder til $10 milliarder

Large-cap selskaber

$10 milliarder to $200 milliarder

Mega-cap selskaber

Mere end $200 milliarder


Mens indtjeningsvækst typisk betyder, at en virksomheds salg er vokset, er det ikke altid sandt. Nogle store selskaber har været i stand til at generere vækst i indtjening ved at blive mere effektive over tid. Disse virksomheder kan også være særdeles gode investeringer.


Bemærk, at cykliske virksomheder ikke altid har stigning i indtjeningsvækst, fordi deres indtjening har en tendens til at falde, når økonomien bremser. Det betyder ikke, at det er dårlige investeringer. For de virksomheder tager vi et langsigtet synspunkt: Vi ønsker at se, at deres indtjening og fortjenstmargener under økonomiske ekspansioner er forbedret i det lange løb, og at de er parat til at forkaste nedture uden drama.


Åbn en konto hos Pillious
Det tager kun få minutter, og så er du igang.