fbpx

PilliousDK ApS

Cvr. 40364021

+ 45 71 96 94 38

info@pillious.dk

Mandag – Fredag:

09:00 – 22:00

Lørdag – Søndag:

09:00 – 22:00

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til produktet om hvordan du kommer i gang eller blot ønsker mere information. Alt tilmelding med mere, foregår på platformen herinde. Såfremt man har spørgsmål vedrørende konceptet og sin tilmelding er man velkommen til at kontakte os via +45 71 96 94 38

Teamet

Om os

Vi er et team bestående af aktieanalytiker og professionelle trader med en passion indenfor investeringer i forskellige finansielle instrumenter, det primære område er handel med aktier. Dertil følger en app ved navn Pillious, som vi har udviklet til vores medlemmer, så de har mulighed for at følge med og få investeringsanbefalinger heraf beskeder når vi foretager en handel. Vi har selv vores egne midler med i alle investeringerne, som gør det attraktiv for flere at få handles beskeder på vores portal og app. Det er en løsning til den langsigtet investor med en tidshorisont på flere år og også et produkt til den kortsigtet, som ønsker at handle på udsvingene i markedet. Vi tilbyder en abonnementsservice til alle, som syntes at investeringer er noget for dem. Vores formål er at hjælpe flere og flere mennesker med at opleve økonomisk velvære. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder, medarbejdere, aktionærer og samfund med at opnå økonomisk sikkerhed, økonomisk mobilitet og økonomisk frihed. Vores selskab er stiftet med en vision om at forandre branchen. – Vi ønsker at skabe det bedste produkt på markedet overhovedet til investorer, der vil handle aktier. Vi har et meget simpelt princip, vi vil være de bedste i branche til det vi laver og vi går forrest indenfor kortsigtet investeringer som vi slår os på. Intet er umuligt hos os og alt kan lykkes, hvis man arbejder hårdt nok og har en plan.

Kontakt os

Mads Hansen Baudier

Founding Partner and CEO at Pillious Invest A/S

Sammen med Mathias Steen Reippuert er Mads Hansen Baudier stifter af Pillious Investment, Pillious Invest A/S, Morfeus Capital, Invest 2019 og Arbitrage2020, hvor han styrer porteføljerne. Sammen udgør Mads og Mathias den øverste ledelse af begge virksomheder, og de har delt ansvaret således, at begge virksomheder er drevet af og tilført de bedste kompetencer. Mads er adm. direktør i Pillious Invest A/S og har her det kommercielle og forretningsmæssige ansvar. Mads har samtidig ansvar for en række kunder i Pillious Investment, hvor opgaverne blandt andet er udarbejdelse af investeringsanbefalinger og kortlægning af investeringsstrategier.

Arne Busk Bisgaard

Chief Customer Officer - (CCO) at Pillious Invest A/S

Arne er kundechef i Pillious Invest A/S og har derfor ansvaret for en række kunderelationer. Arne håndterer således daglig, personlig kontakt med de professionelle og semi-professionelle investorer og er samtidig ekspert i, at udøve den bedst mulige rådgivning i forbindelse med investorernes investering i den alternative investeringsfond. Arne oplyser potentielle investorer om investeringsproduktet og hjælper alle i mål. Derudover består Arne’ hverdag af en stor del at varetage kommunikationen med investorerne 

Mathias Steen Reippuert

Founding Partner and CEO at Pillious

Sammen med Mads Hansen Baudier er Mathias Steen Reippuert stifter af Pillious Investment, Pillious Invest A/S, Morfeus Capital, Invest 2019 og Arbitrage2020. Sammen udgør Mathias og Mads den øverste ledelse af begge virksomheder, og de har delt ansvaret således, at begge virksomheder er drevet af og tilført de bedste kompetencer. Mathias er adm. direktør i Pillious Investment og har her det kommercielle og forretningsmæssige ansvar. Han primære rolle er markedsføring og opbygning af kompliceret systemer heraf algoritmer og datastrukturer. Mathias har samtidig ansvar for en række kunder i Pillious Invest A/S, hvor opgaverne blandt andet er kundehåndtering.

Denni Blidsøe

Sales and marketing at Pillious

Denni sidder i sales og marketing afdeling sammen med Mathias i Pillious og har derfor ansvaret for en række kunderelationer og kundeservice. Denni håndterer således daglig, personlig kontakt med medlemmerne både spørgsmål og løbende feedback og er samtidig ekspert i, at udøve den bedst mulige vejledning i forbindelse med investorernes investering i den alternative investeringsfond. Denni oplyser potentielle investorer om investeringsproduktet og hjælper alle i mål. Derudover består Denni’s hverdag af en stor del at varetage kommunikationen med i kunderne samt at rapportere til Mathias, hvis noget skal rettes op i appen.

Det er nemt at komme igang
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.