fbpx
 

Hvorfor Pillious?

"Noget større end kun os selv"

Vi kombinerer enkelhed, kreativitet og innovation for at effektivisere det hele. Vi ønsker at lave det smartere, uanset de løsninger vi vil tilbyde, gør vi det mere innovativt og brugervenligt for vores medlemmer. Løsningerne på markedet er ikke kreative nok og alt for kompliceret.

"Bedre på alle tænkelige måder"

Med vores systemer gør vi det simpelt og mere gennemsigtigt, De løsninger som bankerne tilbyder er ikke gennemsigtige nok og for dyre, og de har ikke gjort en forskel for kunden, da de ikke sætter sig i kundens direkte situation, Vi handler sammen med kunden bare på hver vores konto. 

Mulighed for samme afkast - som giver samme succes over tid

Handlerne er enkle, der er ikke for mange informationer på engang, du modtager en push notifikation, når vi handler en aktie i appen. Dette kan både være i form af et tip eller en anbefaling. Du kan dog være sikker på, at vi har handlet aktien på en af vores depoter, så den er overvåget indtil den er solgt igen og er ude af porteføljen igen. Vi vil vise andre, at det er muligt at starte op for ingenting og med geninvesteringseffekten kan det lade sig gøre at få en passiv indkomst på begge porteføljer. Det er dog vigtigt, at man i starten ikke binder sin likviditet i faldende aktier. Vi sørger for at opdatere om stop loss og profithjemtagning.

"Vi er selv i samme båd, din risiko er vores risiko"

Målet er et godt afkast, hele vejen igennem. Hvis en aktie falder i dit depot, kan du være sikker på, at det også er gældende for os. Vi er interesseret i det højeste afkast muligt. Som du også får mulighed for at opleve og være med på. Vi sørger for at holde risikoen nede og opdaterer løbende om handlerne. Vi holder risikoen nede, ved at sælge de aktier ud som ikke performer.  Når vi handler gør vi det som regel for et større millionbeløb. Vi sidder og monitorerer de finansielle markeder døgnet rundt for at få markederne under huden. Interessen for god performance er vigtigt for os, da en god investering betyder endnu tættere på investeringsmålet.

"Impossible is just an opinion"

Dette er vores vigtigste motto. Det betyder, at du som medlem kan skrive ind til os, og komme med forslag til hvad vi kan gøre for at forbedre servicen. At uanset hvor vild en idé du måtte have, så kan vi klare den og giver ikke op før vi har udført den til perfektion. Det betyder også at alle vores ansatte har samme indstilling, og har  derfor ingen begrænsninger her hos os. Sidst men ikke mindst, så betyder det at uanset hvad dine forudsætninger måtte være,

så ved vi, at du kan opnå det du ønsker, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Åben en konto
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.