fbpx
 

Generelle handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser

Vilkår og betingelser 2020

Generel information

Pillious ApS CVR-nr. 40364021/ Pillious Inc

E-mail: info@pillious.dk

 

Hjemmeside: www.pillious.com

 

Etableret i 2019

 

Tjenestens indhold

Pillious leverer en abonnementsbaseret service, der giver daglige push-meddelelser, push-meddelelserne er baseret på, daglige opdateringer om aktiemarkedet generelt, link til artikler osv. Meddelelser vi udsender kan være investeringsanbefalinger, der bliver også sendt generelle informationer om køb og salg af aktier ud. Den analyse, vi refererer til, kan omfatte de 4 nordiske markeder, 10 nordiske industrisektorer, alle andre aktier, alle globale aktier og ca. 200 nordiske aktier suppleret med virksomhedernes økonomiske nøgletal. Det kan også være egne analyser vi referer til ved en mulig investeringsanbefaling, kan du finde denne analyse i appen under den aktie som er blevet anbefalet eller andet. 

 

Indekserne, vi handler på, inkluderer følgende:

FTSE AIM UK 50 Indeks, DAX 30, OMX C25, OMX Stockholm 30, OSEBX, BEL 20 Indeks, IBEX 35, OMX Helsinki 25, CAC 40, AEX, PSI 20, SMI, OMX Island ALLE – Del PI, PX, DOW Jones , NASDAQ 100, NASDAQ Composite., US 500, NASDAQ 100.

 

Levering:

Abonnementet leveres elektronisk via vores app og på vores hjemmeside, hvor de samme informationer fremgår for at sikre at servicen leveres i bedste kvalitet, som automatisk tilmeldes ved opsætning af abonnementet får du adgang til disse to services eller en service, såfremt du kun tilvælger en. Abonnenten er ansvarlig for at være tilsluttet telefonen internet og meddelelse om ændringer i e-mailadressen. Hvis du vælger at købe det, vi har købt eller anbefalet eller andet, er vi ikke ansvarlige for dine tab ved brug af servicen. jf. ansvarsfraskrivelsen. Vi dækker ingen tabt fortjeneste.  

Når du accepterer følgende handelsbetingelser, accepterer du også, at du ikke modtager personlige anbefalinger, men det er generelle anbefalinger. I appen giver vi en push-meddelelse, når vi køber og sælger en aktie eller andet. Det sendes til dig som en push-notifikation eller andet, både vores køb og salg eller anbefalinger. Det er ikke fordi du som medlem skal købe eller sælge, men en generel information for at informere om, at vi har gjort det. Vi er ikke godkendt som investeringsrådgiver jf. ansvarsfraskrivelse. 

 

Tegning og modtagelse af abonnement

Når du tegner et abonnement, indgår du en aftale med Pillious ApS (CVR-nr. 40364021) eller Pillious Inc. Når du abonnerer på et abonnement, modtager du en faktura via e-mail, som du skal gemme efter betaling, da det er kvitteringen for købet, og dit brugernavn og din adgangskode (dit login) til app ’en “Pillious”. og hjemmesiden.

 

Kundens forpligtelser

PilliousDK ApS eller Pillious Inc informationsmateriale er strengt fortroligt, og kunden må ikke videregive eller videresælge nogen del af Pillious serviceemner til abonnementsaftalen, medmindre Pillious har givet separat, skriftligt samtykke dertil. Dette gælder også for ethvert undervisningsmateriale, der stilles til rådighed for kunden. Kunden må under ingen omstændigheder forsøge at modificere, ændre, oversætte eller på anden måde ændre materialet med det formål at offentliggøre det, jf. Pkt. ovenstående. 

 

Må ikke distribueres videre

Alt indhold på vores hjemmeside eller hjemmesider og alle vores services, vi leverer, er beskyttet af international lovgivning om ophavsret og tilhører pillious og / eller udbydere af indholdet under licens. Med “Indhold” menes alle information, formuleringer og andre materialer og tjenester, der findes under pillious. Dette inkluderer software, grafik, videoer og alt andet der måtte fremgå. 

 

Du kan fremstille en kopi af indholdet til din personlige, ikke-kommercielle brug, forudsat at alt kopieret materiale forbliver intakt og inkluderer følgende meddelelse: “Alt dette materiale tilhøre pillious”.” Anden form for kopiering, distribution eller lagring af enhver art eller kommerciel brug af vores indhold er forbudt uden Pillious skriftlige tilladelse. Det betyder, at du ikke må sælge, auktionere, overføre eller bytte handel med dit abonnement eller nogen individuel publikation. 

Du må hverken genudgive, sende eller distribuere indholdet til opslagstavler, blogs, chatrum, intranet eller andre steder uden vores samtykke. Du accepterer endvidere ikke at oprette abstracts fra eller indhente vores indhold, til brug på et andet websted eller service. Du må ikke sende vores indhold til andre, eller publicerer det nogen steder online. Du vil blive gjort ansvarlig og skal betale et månedligt medlemskab til hver person som har modtaget det, per information de har modtaget + en sum af 1 million dollar, for overtrædelse af vores betingelser.

 

Generel

Aftalen er subjektiv og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lov. I tilfælde af tvist mellem parterne har de en pligt til at forsøge at løse tvisten ved forhandling. Hvis tvisten ikke kan løses ved forhandling, kan parterne anlægge sag ved tingretten. 
Ved tilmeldning, accepterer du at vi “Pillious” må kontakte dig via den e-mail du har udfyldt og det telefon nummer du har udfyldt.

 

Ansvarsfraskrivelse

Pillious og dets medarbejdere må ikke holdes ansvarlige for nøjagtigheden af de indtastede oplysninger eller for noget tab eller eventuelt mistet fortjeneste, der følger af overholdelsen af nogen push-meddelelse, som efterfølgende viser sig at være tabsgivende eller resultere i non-profit. Det påpeges, at Pillious og dets ansatte muligvis har aktier i nævnte virksomheder. Det anbefales altid at kontakte en bank eller en mægler, før du køber en aktie. Ved at investerer i aktier er der altid en risiko for tab, og du accepterer, at du ved, at når du vælger at tilmelde dig dette abonnement, at Pillious ikke dækker nogen form for tab, dette accepterer du ved at tilmelde dig.

Når du vælger at godkende vores betingelser for at være medlem og tilmelder dig, er dette et symbol på pillious og du som kundens kontrakt, er enig i, at når du tilmelder dig, dækker vi ikke noget muligt tab og vi (pillious) fraskriver os alt ansvar. Når du handler aktier og registrerer dig hos pillious “www.pillious.com”, vil der altid være risiko for tab, selvom du vælger at følge vores meddelelser. 

 

Prisen og varigheden af abonnementsaftalen

To former for medlemskab:

ShortTerm:

Månedligt = 299 DKK. Inkl. Moms / måned


Langsigtet:

Månedligt = 199 DKK. Inkl. Moms / måned


Langsigtet + dagshandel:

Månedligt = 498 DKK Inkl. Moms / måned


Dagshandel :

Årligt = 3289 DKK. Inkl. Moms / år


Langsigtet:

Årligt = 2189 DKK. Inkl. Moms / år


Langsigtet + dagshandel:

Årligt = 4980 DKK Inkl. Moms / år

 

 

Betaling

Betalingen foretages på vores hjemmeside pillious.dk eller pillious.com via Reepay, Stripe eller en helt tredje.

Abonnementsaftalen forlænges automatisk. 

Abonnementsaftalen træder i kraft, når du som kunde har betalt på vores hjemmeside pillious.dk, pillious.com eller helt tredje.

Gennem Reepay, Stripe eller en helt tredje.

 

Gratis prøveperiode

Ved brug af vores rabatkode, eller hvis du på anden vis får en gratis prøve periode. Skal du inden for periodens udløb, opsige dit abonnement. Såfremt du ikke når det, vil du automatisk blive hævet.

 

Opsigelse

Medlemskabet kan opsiges, når medlemmet ønsker det, men vil som minimum løbe indtil udløbet af bindingsperioden. Opsigelsesperioden er i første periode på én (1) måned, hvor opsigelsen træder i kraft efter udløbet af efterfølgende måned.

Ved opsigelse af medlemskab skal du selv ind på vores hjemmeside, logge ind og opsige.

 

Fortrolighedspolitik

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Efternavn, Postnummer, Telefonnummer og E-mail-adresse. Vi foretager registreringen af dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere analyser, software og nyhedsmail, der vil involvere en guide og et tilbud til dig. De personlige oplysninger registreres hos pillious og opbevares i 3 år, hvorefter oplysningerne slettes. Når du indsamler personlige oplysninger via vores websted, sikrer vi dig, at det altid sker ved at indsende dit eksplicit samtykke, så du bliver informeret nøjagtigt, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de medarbejdere, der er ansvarlige for pillious ApS eller Pillious Inc har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. Vi overfører ikke krypterede kundeoplysninger. Oplysninger, der sendes til pillious ApS eller Pillious Inc, videregives eller sælges på ingen måde til tredjepart, og vi registrerer ingen personlige oplysninger. Som registreret hos pillious ApS eller andet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at vide, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har disse rettigheder i henhold til persondataloven. Forespørgsel herom rettes til pillious ApS via e-mail info@pillious.dk.

Klage:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte pillious via e-mail. Hvis vi ikke finder en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. Klik her: http://www.forbrug.dk/Klagemuligheden/Klager-over-koeb-iDanmark/Klag-online.

 

Ændring af vilkår

Prisændringer og andre ændringer af væsentlige abonnementsbetingelser annonceres pr. e-mail.

Ved at abonnere på vores ansøgning accepterer du de generelle vilkår og betingelser defineret nedenfor:

Denne applikation indsamler nogle personlige data fra dens brugere.

Du acceptere ligeledes at der kan komme ændringer i vores betingelser undervejs.

 

Vi vil gerne give dig et indblik i de kendte risici der er ved at købe og sælge finansielle instrumenter. Som med enhver anden investering, herunder i enkeltaktier, er der altid forbundet en risiko ved en investering. Produkter herunder indebærer en risiko for et større tab, der ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudviklinger ikke kan anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudviklinger. Aktier er kategoriseret som gule eller røde produkter afhængigt af det enkelte instrument. Danske banker har pligt til at kategorisere investeringsprodukter, der tilbydes til detailkunder, som grøn, gul eller rød, på baggrund af produktets kompleksitet og risiko. Klik her for at få yderligere oplysninger

Det er nemt at komme igang
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.