fbpx
 

Beløb

Vi har fordelt vores midler således at vi minimum har 50.000 DKK til hvert produkt, herunder DayTrading med danske aktier som et produkt og DayTrading med amerikanske aktier som et nyt produkt.

 

 

Årsagen til vores minimum er på 50.000 DKK i hvert produkt, er at vi til tider handler aktier af anden valuta end den danske krone, når man handler i en anden valuta sker der en automatisk en valutaveksling, som koster igennemsnit 0.25% pr. handel. 

Så handler uden for Danmark er omkostningstungt og omkostningerne er som regel med til at trække ens afkast ned markant – det der derfor vigtigt, at hvis man vælger at følge de andre porteføljer med en anden valuta, at man er indforstået med valuta risikoen som man er eksponeret i når man handler amerikanske aktier eller et andet land- det anbefales derfor, at man har oprettet / aktiveret en valuta konti før påbegyndelse af ens handler på den pågældende platform for at minimere omkostningerne og optimere overskuddet. 

 

Når man handler i udenlandske aktier fra en dansk bank eller platform vil der som regel være højere kurtager (handelsomkostninger) forbundet med hver handel, og derfor bør  ens volumen være højere, før det kan betale sig. Her menes der, at ens handler bør udgøre eller overstige 100.000 kr. pr. handel, hvis det skal være profitabelt for tradingen.

 
Det er nemt at komme igang
1

Åbn konto hos Pillious

Udfyld dine oplysninger på hjemmesiden under login

2

Vælg porteføljen

Vælg den strategi som passer til dig ud fra din tidshorisont

3

Download appen

Her får du adgang til handlerne med køb og salg.